Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztályt támogatták Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. január 09.
ImageAz elmúlt évekhez viszonyítva idén rendkívül magas létszámmal, közel százhetven vendég részvételével rendezték meg szombaton este a VI. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Nyílt napot tartanak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 09.
Nyílt napra várják csütörtökön a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusában a továbbtanulás előtt álló diákokat. A programok között digitális kvíz, villámelőadások, valamint a duális partnerekkel az alapképzésről és a mesterképzésről szóló szaktájékoztatók is szerepelnek. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Elkészült a Tóvárosi sétány és park felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 09.
Sajtónyilvános helyszínbejárást tartott a felújított Tóvárosi sétányon dr. Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester, önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok. Az 56 millió forintos beruházás keretében többek között a legkorszerűbb ledes világítótestek üzemelnek, megújult a kosár- és focipálya, valamint számos padot és szemetest állítottak fel a közkedvelt közösségi téren.
Tovább...
 
A fehérvári sí-bank negyedszázada Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 09.
Székesfehérváron 25 éve működik a városi sí-bank, amit a kezdetek óta Gáncs József, a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola testnevelő tanára üzemeltet. Az önkormányzati tulajdonú sífelszerelések szervízelésén, valamint kölcsönzésén túl az ízig-vérig pedagógus feladatának érzi a síelés élményének minél szélesebb körben való megszerettetését is, amit egyfajta misszióként végez. Törekvése – jó pedagógusi vénájának, valamint a munkához való alázatos hozzáállásának köszönhetően – egyértelműen sikeresnek mondható.
Tovább...
 
43 elfagyott vízórát cserélt a hétvégén a Fejérvíz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2017. január 09.
ImageA Fejérvíz Zrt. szakemberei a hétvégén csak Fehérváron 43 elfagyott mérőóránál dolgoztak. Seregélyesen 20, Pátkán 9, Csóron 7 helyen kérték fagyás miatt a szolgáltató segítségét. Érdemes ellenőrizni a vízóraaknákat a telkeken, ugyanis az elfolyt víz díját a fogyasztó fizeti!
Tovább...
 
Január 7-én nyit újra a vasútmodell kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageJanuár 7-től látható újra a Táncsics utca 6. szám alatt található különleges vasútmodell kiállítás. A különböző korszakokat bemutató, interaktív kiállítás két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán munkáját dícséri. A folyamatosan változó és bővülő kiállításon megtekinthető a fehérvári állomás felújítás előtti állapotában, többek között a kétlábú toronnyal.
Tovább...
 
Január 21-én lesz a középiskolai központi írásbeli felvételi Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 06.
ImageAz év elején az oktatásban több fontos döntést meg kell hozniuk a diákoknak: többek között a választott érettségi tárgyakról, a továbbtanulás tekintetében a jelentkezésre kiszemelt középiskoláról, egyetemről vagy főiskoláról. A nyolc-, hat-, öt- és négyosztályos középiskolák január 21-én tartják meg a központi írásbeli felvételit.
Tovább...
 
Vasárnapig tekinthető meg a Puskás Ferenc 10 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageVasárnapig látható a Puskás Ferenc relikviákból nyílt kiállítás a Szent István Király Múzeumban. A legendás „10”-es érmeit, elismeréseit, mezeit mutatja be a tárlat a Megyeház utcában, ahova minden futball- és sportrajongó érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
ingyenes jogi tanácsadás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
Image2017-ben is várja Székesfehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegélyszolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.
Tovább...
 
Teendők rendkívüli hideg idején Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 06.
ImageAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén rendkívül hideg idő várható, ami számos veszélyt rejt magában. A balesetek és tűzesetek megelőzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az alábbi megelőző óvintézkedések megtételét javasolja a lakosságnak.
Tovább...
 
Kilencedszer adják át a Székesfehérvár Zenei Nevelésért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 05.
ImageA Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére. Idén immár kilencedik alkalommal kerül sor az átadásra, a díjazottak személyére 2017. február 15-ig lehet javaslatot tenni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12398 - 12408 / 20360